Mercedes Global Training blijkt sociale en economische boost voor Ibiza

  • Home
  • Mercedes Global Training blijkt sociale en economische boost voor Ibiza

Meer dan 600 werknemers in de Palladium-hotelgroep zijn dit jaar eerder dan gewoonlijk in hun baan opgenomen. Het personeel is normaal gebonden aan het toeristenseizoen, maar door het Mercedes Global Training event konden zij dit jaar eerder met hun werk starten.

Mercedes Benz heeft in februari ongeveer 15.000 mensen werkend voor het autobedrijf naar Ibiza laten komen. Zij hebben al hun mensen ondergebracht in o.a. Ushuaia, Hard Rock Hotel, en het Grand Palladium Palace Resort. Directrice van de Palladium hotelgroep Carmen Matutes zegt: “Het Global Training evenement heeft ons seizoen veel eerder laten beginnen dan andere jaren.”

“De economische en sociale impact van het evenement op het gehele eiland zijn overduidelijk. Hoewel alle Mercedes mensen zijn ondergebracht in Palladium hotels, zijn zij wel heel het eiland over verhuisd en naar verschillende winkels, restaurants en cafés geweest die anders veel rustiger waren geweest deze tijd van het jaar.”

“Ook is het Mercedes trainingsprogramma een gigantische promotie voor het eiland geweest. 15.000 mensen de misschien nooit hadden overwogen om naar Ibiza te gaan, hebben kennis gemaakt met het eiland en willen nu misschien wel terugkeren voor een vakantie. “

Dus, nu maar hopen dat jouw werkgever ook volgend jaar zo’n leuk bedrijfsuitje bedenkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *