Het Mercedes-Benz evenement zal volgens de regering Ibiza 20 miljoen euro opleveren

  • Home
  • Het Mercedes-Benz evenement zal volgens de regering Ibiza 20 miljoen euro opleveren

Volgens het Consell d’Eivissa (regering op Ibiza) zal het Mercedes-Benz evenement ongeveer 20 miljoen euro op Ibiza achterlaten. Mercedes-Benz organiseert een groot business evenement op Ibiza, wat volgende week van start zal gaan en tot ongeveer eind April zal duren.

In totaal heeft Mercedes-Benz drie hotels in Playa d’en Bossa afgehuurd waar al hun medewerkers zullen verblijven. Alle 14.000 medewerkers zullen op de kosten van de baas logeren in of het Hard Rock Hotel, het populaire UshuaÏa, of het Grand Palladium Pallace. Tja, in ieder geval begrijpt Mercedes hoe belangrijk het is om hun personeel tevreden te houden.

Maar behalve een leuk personeelsuitje, is het business congres ook goed voor de economie van Ibiza. Veel seizoensgebonden arbeiders, (denk aan bijvoorbeeld hotel personeel, catering, enz.) kunnen nu veel eerder dan gebruikelijk het seizoen op Ibiza beginnen. Het heeft een positieve impact op de arbeidsmarkt en dat is volgens de minister van Toerisme, Vincent Torres, enorm belangrijk.

Tussen 29 januari en 3 mei heeft Mercedes-Benz alle faciliteiten van het beursterrein, inclusief binnen- en buitenruimtes en klaslokalen, afgehuurd voor het uitvoeren van hun commerciële- en trainingsactiviteiten.

Er zullen meer dan 50.000 hotelovernachtingen plaatsvinden in de hotels in Platya d’en Bossa die speciaal voor het evenement geopend zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *