15.3 C
Ibiza Town

MDPV in pillen

Moet lezen

pillen
niet de pillen uit dit artikel

IBIZA – Specialisten van het Nationaal Instituut voor Toxicologie en Forensische Wetenschappen hebben een partij van Engelsen in beslag genomen pillen geanalyseerd en zijn tot de conclusie gekomen dat deze pillen MDPV  (methylenedioxypyrovalerone) bevatten, ook wel “Cannibal” genoemd.

De pillen behoorden tot een groep jonge Britten, die op vakantie waren op Ibiza. Eén van hen werd behandeld voor wat leek een voedselvergiftiging en agenten namen de pillen die in hun bezit waren in beslag. De drugs wordt aangeboden onder de namen als badzout, ivory wave, MDPK, MTV, magie, maddie, black rob of super coke.

De Nederlandse jongen die op de intensive care unit (ICU) van het ziekenhuis can Misses werd opgenomen zondagmorgen verkeert nog steeds in kritieke toestand. Er is tot nog toe weinig verbetering in de gezondheidstoestand van de 20 jarige.

Een ambulance werd om 1:30 zaterdagnacht gewaarschuwd omdat de jongen op de Dr Fleming Avenue van San Antonio werd aangetroffen. De Nederlander lag op de grond op de promenade tussen de weg en het strand van El Arenal, op een paar honderd meter van de rotonde met het beroemde ei. Hij was er zeer ernstig aan toe omdat zijn lichaamstemperatuur 41 graden was. Hij transpireerde enorm. Hij knarste met zijn tanden, sprak wartaal uit, had glazige ogen en bleef aandachtig naar zijn handen kijken en beet regelmatig op zijn vingers. De politie heeft een ernstig vermoeden dat de jongen MDPV heeft gebruikt, maar bloedonderzoek zal dat nog uit moeten wijzen.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel