Matinée groep zoekt personeel voor entertainment

  • Home
  • Matinée groep zoekt personeel voor entertainment

matinee-zoekt-personeelBARCELONA – De Matinée Groep kondigde woensdag aan dat ze streven naar het in dienst nemen van 170 animators – zoals dansers, acrobaten en andere performance specialisten. Deze mensen zijn gewenst in Barcelona en Ibiza deze zomer.


In de door de groep gepubliceerde mededeling lezen we dat ze op zoek zijn naar mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Mensen met vaardigheden, ervaring in de sector, goede looks en spreekvaardigheid in drie of meer talen. Zo laat het bedrijf desgevraagd weten. De eerste ronde van sollicitaties gebeurt via de social media en na een eerste selectie zullen er op vrijdag 16 mei op het kantoor van Matinée persoonlijke gesprekken gevoerd gaan worden. Als laatste mogen de sollicitanten zich op 23 mei bewijzen in het Teatro Principal in Barcelona.

Matinée organiseert in Barcelona evenementen zoals Summer Festival, Circuit Festival (het grootste homo-en lesbische feest van Europa) en Matinée Gold. Daarnaast komt het bedrijf met nog een aantal nieuwe concepten deze zomer.

“We hebben een kleine verandering in de markt waargenomen, althans met betrekking tot de perceptie van het publiek, de mensen gaan weer vaker en graag uit, maar iedere week op stap is iets wat het publiek niet meer wil” zegt de directeur van Matinee Groep, Manuel Soria.

Matinée op Facebook

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *