Marokkanen vallen Duitser aan

  • Home
  • Marokkanen vallen Duitser aan

SAN ANTONIO – Toen in een bar in de gemeente San Antonio een 56 jarige Duitser een discriminerende opmerking maakte naar vijf Marokkanen, sloeg de vlam in de pan. Het resultaat: de Duitser werd meerdere malen gestoken, onder andere in zijn gezicht, en moest met spoed geopereerd worden.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Toen een 56 jarige Duitser gistermiddag een opmerking maakte naar een Marokkaan, vatte deze dat op als discriminerend. Samen met vier vrienden ging het daarna helemaal los. De Duitser werd meerdere malen met een mes gestoken in zijn gezicht, hoofd, nek en arm.

Het incident vond plaats net na 12:30 in de Urban Bar op de Calle Soledad San Antonio. De Guardia Civil is meteen een onderzoek gestart naar het incident en zette groot in om de dader of daders op te sporen.

Volgens bronnen dichtbij het onderzoek maakte het slachtoffer een racistische opmerking in de aanwezigheid van een groep van ongeveer vijf mannen van Marokkaanse komaf. De woorden waren voor één van hen de trigger om een mes te pakken en er op los te hakken. Het slachtoffer werd zwaar gewond en verloor erg veel bloed. De daders sloegen op de vlucht.

De Guardia Civil is met spoed ter plaatse gekomen en zette in op het opsporen van de daders, die zich volgens een buurtbewoner mogelijk in een nabijgelegen hotel schuil zouden houden. Bij controle bleek dit echter niet het geval, waardoor de politie de zoekactie uitbreidde tot het volledige eiland.

Het slachtoffer is met spoed geopereerd en verkeert niet meer in levensgevaar.

[googlemap lat=”38.9835566561563″ lng=”1.3009250164031982″ align=”undefined” width=”495px” height=”225px” zoom=”16″ type=”G_NORMAL_MAP”]38.983557,1.300925[/googlemap]
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *