Marokkaan bijna afgeslacht

  • Home
  • Marokkaan bijna afgeslacht

marokkaan-talamanca[UPDATE} IBIZA – De politie heeft ternauwernood kunnen voorkomen dat een 47 jarige Marokkaan werd afgeslacht door een Nederlander. Soms pik je gewoon van de verkeerde…

Op het strand van Talamanca had de Marokkaan gisteren rond 16:30 spullen gestolen van een Nederlander die er met een aantal vrienden op vakantie was. Na de diefstal gingen de Marokkaan er vandoor maar hij werd herkend door een Nederlander die reeds eerder was bestolen door de man. Hierna zette de Nederlander de achtervolging en het slachtoffers kreeg de 47 jarige man te pakken, die rake klappen opliep. De toegesnelde politie kon erger voorkomen door tussenbeide te komen. De Marokkaan is aangehouden.

Mochten de slachtoffers dit artikel lezen (en dan bedoelen we niet de Marokkaan), neem dan even contact op met de redactie zodat we het hele verhaal kunnen publiceren.

Video: profiel Klaas S. Facebook.

http://youtu.be/Dbcap3PHGIA

UPDATE: Ooggetuigeverslag. We spraken een ooggetuige die ons het volgende wist te vertellen:

Ik zat toevallig met de heren in kwestie aan het strand. Het is geen Marokaan, maar een Algerijn. De dag daarvoor heeft deze dief 5 x toegeslagen. Gisteren sloeg hij bij Talamanca weer toe en werd herkend. Een groepje van deze Nederlanders heeft hem, ook in het bijzijn van een toevallig passerende agent van de Policia Local, een lesje geleerd. Ook reed de dief op een gestolen scooter. De Algerijn riep om zijn hond, die ergens bij Club Talamanca los liep. Ik denk niet dat hij deze ooit terug ziet; een kelner heeft zich over die hond ontfermd. Ardy heeft 2 x aangifte moeten doen, anders kwam die Algerijn weer los.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *