Marble Stella Maris: betaalbare luxe in een Nederlands resort

  • Home
  • Marble Stella Maris: betaalbare luxe in een Nederlands resort

Een week lang genieten van heerlijk eten in diverse restaurants, verschillende zwembaden, en een fitness en wellness ruimte, terwijl uw kinderen worden entertaint door een leuk en gezellig jong Nederlands team? Bij het Marble Stella Maris hotel resort kan het allemaal.

Het hotel bevindt zich net buiten het bruisende San Antonio, en ligt op loopafstand van de zandstranden in de schilderachtige baaien Cala Gracio en Cala Cracioneta.

Het all-inclusive resort is verspreid over 60.000 vierkante meter, en beschikt over 300 kamers. Maar doordat alle kamers laag gebouwd zijn, heb je bij Stella Maris geen massa taferelen, maar juist een intiem gevoel ideaal voor een week vakantie met uw partner.

Ook is het resort geschikt voor families met kinderen, aangezien het Stella Maris hotel beschikt over een kinderzwembad, een kidsclub en een discotheek met speciale jongeren avonden. Daarbij organiseert het animatie team elke dag weer een nieuw programma om uw kinderen van leuke en sportieve activiteiten te voorzien.

Tussen 1 april en 31 oktober kunt u gebruik maken van het all-inclusive concept, waarbij men onbeperkt  kunt ontbijten, lunchen en dineren, en heel de dag door kan genieten van (non) alcoholische drankjes. Maar er zijn ook nog vier andere restaurants met elk een andere keuken over het resort verspreid waar u à la carte kunt dineren

Het hotel is oorspronkelijk één van de oudste resorts van het eiland, en is sinds twee jaar geleden overgenomen door Corendon. Elke zomer heeft Corendon weer betaalbare aanbiedingen waarbij vluchten, transport en hotelverblijf zijn inbegrepen.

In het hotel spreekt al het personeel Nederlands en een speciaal Marble Angels team zal u persoonlijk komen verwelkomen en ophalen op het vliegveld.

Er zijn 300 kamers verspreid over het resort. 

Geniet van de verschillende zwembaden.

Of ga zonnen aan het strand.

Dit zijn de standaard twin rooms,

met spectaculair uitzicht op zee. 

Of voor families is er ook een 4-persoons kamer.

 

Bij het Flavours of the World restaurant kunt u genieten van heerlijke tapas. 

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *