Man slikt 40 xtc pillen

  • Home
  • Man slikt 40 xtc pillen

ziekenhuis ambulanceIBIZA – Nadat gisteren een 18 jarige Britse is overleden door drugsgebruik in het ziekenhuis in Ibiza, is er opnieuw iemand opgenomen die te veel drugs heeft gebruikt.

Slechts acht uur na het overlijden van de Britse werd er met spoed een 35 jarige Italiaan opgenomen op de afdeling Intensive Care Unit van het ziekenhuis Can Misses. De jongen werd meegenomen naar het ziekenhuis door een groep vrienden, die aangaven dat het slachtoffer 40 xtc pillen had gebruikt. De jongen is in kritieke toestand en voor zijn leven wordt gevreesd.

Met de dood van het Britse meisje gisteren zijn al vijf sterfgevallen ten gevolge van een overdosis bekend in de laatste drie maanden op het eiland. Vooral de opkomst van metamfetamine zou hieraan debet zijn.

Op 9 juni overleed een Britse toerist op de leeftijd van 32 in een hotel in San Antonio na een overdosis. De jongen werd stuiptrekkend gevonden in zijn hotelkamer. Negen dagen later overleden  twee mannen van 35 en 36 jaar door een overdosis in een huis in Santa Eulària. Op 19 juli werd een jonge Noord-Ier van 21 dood aangetroffen in een hotelkamer in San Antonio. Ook hij overleed ten gevolge van overmatig drugsgebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *