Man poogt vliegtuigdeur te openen

  • Home
  • Man poogt vliegtuigdeur te openen

vliegtuigdeur-openenIBIZA – Schrik op grote hoogte. Op een vlucht tussen Palma en Ibiza heeft een gestoorde man gepoogd om een vliegtuigdeur te openen tijdens de vlucht. Hij wilde zelfmoord plegen.

Het werd voor de vele passagiers een vlucht die ze zich nog lang zullen heugen. Rond 11:00 gisteren ziet een aantal passagiers en het cabinepersoneel van het vliegtuig een 44 jarige Roemeense man zenuwachtig naar de deur van het vliegtuig lopen. Toen de man probeerde om deze te openen grepen een aantal passagiers in en wisten ternauwernood een ramp te voorkomen. Bijgestaan door het cabinepersoneel werd de man tegen de grond gewerkt en op die plek gehouden tot het vliegtuig veilig geland was.

Eenmaal geland kwam de Guardia Civil snel ter plaatse om de man aan te houden. Het vliegtuig was met voorrang op al het andere vliegverkeer geland. De man, die vijf dagen eerder naar Palma was gevlogen, was zonder bagage aan boord gegaan van het toestel. Hij is naar de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis Can Misses gebracht. De man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden voor deze vreemde daad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *