Man gearresteerd wegens chantage en publicatie van seksvideo van zijn ex

  • Home
  • Man gearresteerd wegens chantage en publicatie van seksvideo van zijn ex

“Revenge Porn” blijkt ook op Ibiza een probleem te zijn. Het beruchte fenomeen waarbij een seksueel getinte video van een ex wordt gedeeld op het internet is nu ook een hot topic geworden in de media van ons geliefde Spaanse vakantie eiland.

Agenten van de nationale politie hebben namelijk een man gearresteerd als vermeende dader van een misdaad. Hij zou zijn ex-vriendin vier jaar lang hebben afgeperst met een seksvideo die werd vastgelegd tijdens hun vakantie op Ibiza.

De Spaanse politie werd ingelicht door de Britse autoriteiten nadat er een klacht van een Britse vrouw was binnengekomen. Zij wordt namelijk al vier jaar lastig gevallen en afgeperst door een man die ze ontmoette op vakantie in Ibiza in 2012. Op dat moment hadden de twee seks , wat werd opgenomen, waar volgens het slachtoffer geen toestemming voor was. Toen het slachtoffer aangaf dat zij de relatie niet wilde voortzetten, werd de man zo boos dat hij dreigde de video’s te publiceren als zij het zou uitmaken. De vrouw stemde er daarom toch mee in om de man op zowel Ibiza als Cran Canaria te blijven bezoeken. Uiteindelijk liet ze zich niet meer chanteren en verbrak als nog de relatie. Al snel ontdekte het slachtoffer dat haar gestoorde ex-vriend niet had gebluft, want de video was op verschillende pornografische pagina’s verschenen.

Gelukkig zijn de agenten erin geslaagd de dader te identificeren en wordt hij nu vastgehouden in Maspalomas in Cran Canaria. Hij is inmiddels voor de rechter gebracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *