Man ernstig gewond bij woningbrand

  • Home
  • Man ernstig gewond bij woningbrand

brand-villaEen 46-jarige man heeft ernstige brandwonden opgelopen zaterdagmorgen vroeg bij een brand in zijn appartement in een buitenwijk van Santa Eulalia des Riu.

De brandweer moest enkele aangrenzende appartementen ontruimen gedurende de heftige brand. De brand vond plaats rond 0.45 uur op de begane grond van residentie Villas del Sol. De bewoner liep eerste- en tweede graad brandwonden op aan armen en gezicht en had daarnaast een rookvergiftiging. Nadat de man is afgevoerd naar het ziekenhuis is meteen transport per vliegtuig geregeld om de onfortuinlijke naar het brandwondencentrum in het La Fe ziekenhuis te brengen op Mallorca.

Bronnen van het onderzoek, waaronder de Guardia Civil hebben aangegeven dat de man de brand mogelijk zelf heeft aangestoken. De 27 mensen die door de brand hun woning moesten verlaten mochten rond 2.00 uur weer naar huis.Een gevolg van de brand, die volledig werd onderdrukt kort na 01:30, werden uit hun huis gezet 27 mensen die in staat zijn om terug te keren naar hun huizen meer dan 2.00 uur waren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *