16.2 C
Ibiza Town

Magaluf weer in opspraak door bijter [VIDEO]

Moet lezen

Bijtende Brit in MagalufMALLORCA / MAGALUF – Het is weer prijs in Magaluf op Mallorca. Deze keer betreft het geen

undefined

, maar een doorgeslagen Brit die strandgangers op wilde eten onder invloed van drugs.

De politie moest er aan te pas komen om te voorkomen dat een Brit onder invloed van Cannibal (zo werd de drugs MDPV door een Spaanse politie officieer gedoopt omdat mensen die onder invloed zijn vaak aan het bijten slaan) serieuze slachtoffers zou maken met zijn idiote gedrag.

Strandgangers hadden de politie gewaarschuwd omdat er een man op het strand van Magaluf liep die iedereen beet die hem in de weg liep, zo lazen we op de website van de Daily Mail. De drugsgebruiker hapte ook naar de  toegesnelde politieagenten.

De 28-jarige Britse man was zo agressief, dat er tien politieagenten nodig waren om hem te kalmeren. Op een video van zijn arrestatie is te zien hoe de man beestachtig ligt te schreeuwen op de grond. Hij wordt op een stretcher vastgebonden en met een ambulance afgevoerd. De vakantieganger verklaarde later dat hij “een enorme hoeveelheid drugs” had ingenomen.

De partydrug Cannibal (MDPV) wordt op het internet verkocht als badzout. Het spul werkt agressie in de hand. Op Ibiza zijn de afgelopen dagen al meerdere mensen in ziekenhuizen opgenomen nadat ze Cannibal hadden gebruikt. De angst zit er goed in bij de overheid nu blijkt dat het niet om een zeer incidenteel geval gaat. In de ziekenhuizen worden momenteel speciaal verpleegkundigen opgeleid om om te kunnen gaan met de agressieve gevallen die binnenkomen op de eerste hulp.

 

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel