Luke Rhoden kreeg Valium

  • Home
  • Luke Rhoden kreeg Valium

luke-rhoden-vaderSAN ANTONIO – In gerechtelijke procedures die betrekking hebben op het onderzoek van de zaak van de dood van de Britse Luke Rhoden blijkt dat een dokter hem twee injecties valium gegeven heeft. Die leiden in het algemeen niet tot een hartstilstand.

Om de Brit, die buiten zinnen was, rustig te krijgen diende de arts eerst een injectie van vijf milligram Diazepam toe en later nog één van tien milligram. De arts verklaart nu dat de injecties wellicht iets te overhaast zijn toegediend, maar dat ze onmogelijk de dood veroorzaakt kunnen hebben.

Er is inmiddels ook bekend dat een agent zijn wapenstok op de keel van de jonge rugbyspeler heeft gedrukt om hem onder controle te houden en dat een andere agent hem had weggetrokken en had gezegd “je stikt hem”, waarop de agent die de stok op zijn keel duwde gezegd had “ik weet wat ik doe”.

Deze woorden versterken de verdenkingen van Norman Rhoden, de vader van de jongen. Hij verwijt de politie de dood van zijn zoon. Hij verklaart aan de media inmiddels te weten dat zijn zoon drugs had gebruikt, maar dat de aanpak van de agenten mogelijk zoveel kracht van het lichaam van zijn zoon gevergd heeft dat dit uiteindelijk resulteerde in een hartaanval.

Luke Thomas Rhoden was een jonge en sterke 25-jarige rugbyspeler in zijn woonplaats Wigan, Noord-Engeland. Hij overleed op 4 september jongstleden. Na een incident bij het Ibiza Rocks Hotel in San Antonio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *