Luciano en Vagabundos verlaten Pacha

  • Home
  • Luciano en Vagabundos verlaten Pacha

pacha-40-jaarHet nieuws was eigenlijk al voor iedereen bekend, maar nu is Pacha er ook officieel mee naar buiten getreden, Luciano zal met Cadenze Vagabundos Pacha verlaten. Het is nog niet bekend waar Luciano heen gaat.

Pacha laat weten na drie onvergetelijke jaren met veel plezier terug te kijken op wat deze muziekkunstenaar heeft bijgedragen aan de club en betreuren het enorm dat hij de zaak verlaat. Desalniettemin wensen ze hem veel succes op een eventuele nieuwe locatie.

Naast het vertrek van Luciano deelde Pacha tevens mede dat zij zeer binnenkort mededelingen gaan doen over het complete zomerprogramma van de club en ook zullen zij bekend maken wat er allemaal aan nieuwe snufjes gemonteerd wordt voor de start van het seizoen. Onderdeel van deze mededelingen zal ondermeer het nieuws zijn dat de dj booth geheel is vernieuwd en bovendien is verplaatst naar de oude plek, tegenover de hoofdtrap in de grote zaal. Pacha gaat dit jaar vieren dat de club al weer 40 jaar bestaat en veel feesten zullen dan ook in het teken staan van dit jubileum.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *