LSD dealer gepakt

  • Home
  • LSD dealer gepakt

lsdSAN ANTONIO – In de gemeente San Antonio heeft de politie een LSD dealer aangehouden. De man probeerde zijn spul aan de man te brengen op het strand.

Agenten van de Guardia Civil hebben een 25 jarige Spaanse man aangehouden die er van wordt verdacht te hebben gehandeld in de drugs LSD. Bij zijn aanhouding trof de politie 39 doses van de harddrugs in de vorm van een postzegel, ook wel bekend als Tripis.

LSD was in de tijd dat Ibiza in opkomst kwam bijzonder populair. Vooral de op het eiland aanwezige hippies waren veelvuldige LSD gebruikers. Tegenwoordig komt het niet zo vaak meer voor en de vondst is dan ook opmerkelijk, zo niet zorgelijk. LSD is een heftig tripmiddel en kan leiden tot ziekenhuisopnames van gebruikers.

De aanhouding was onderdeel van een actie van de lokale politie waarbij elf mensen werden aangehouden voor verschillende strafbare feiten.  De politie werkt met man en macht om het slechte imago van San Antonio weg te poetsen en ze hebben de komende tijd dan ook meer soortgelijke acties voorzien.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *