13.9 C
Ibiza Town

Lof voor Geer en Goor

Moet lezen

geer-en-goor
Foto: RTLnieuws

IBIZA – Vanavond was het eerste deel van een tweeluik van het programma “Waarheen, waarvoor?” vanaf Ibiza te zien. In het programma nemen Gerard Joling en Gordon ouderen mee op reis die dat zelf om wat voor reden niet meer kunnen.

En wat het tweetal met de oudjes onderneemt verdient niets meer en niets minder dan diep respect. Of het nu gaat om de korte interviews waarin vaak wordt stilgestaan bij de enorme eenzaamheid van de ouderen, of de momenten van geluk waarbij het tweetal wensen van ouderen laat uitkomen die ze soms hun hele leven al koesteren, het programma is een genot om naar te kijken. En als de altijd goedlachse Joling en Gordon over ons eiland dwalen op de manier zoals ze dit in de eerste uitzending deden, dan is het nog eens een enorme reclame ook.

Dat verdient dus aandacht, want de ouderen hebben het niet makkelijk in Nederland. We sturen net zo makkelijk een berg F16 vliegtuigen naar woestijnlanden om ons te mengen in ruzies die ons niets aangaan, maar onze ouderen hebben het zwaar en kunnen van hun aow niet op vakantie. Een dikke vette pluim voor Geer & Goor!

Volgende week afstemmen op RTL4 om 20:30 want dan staat deel twee op het programma; ook opgenomen op Ibiza.

Meer informatie bij RTL4.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel