LIO: thuishaven voor de rich & famous op Ibiza

  • Home
  • LIO: thuishaven voor de rich & famous op Ibiza

Een spectaculair uitzicht op het schitterende Dalt Vila, de champagne die rijkelijk wordt geschonken en een indrukwekkend cabaret – welkom bij Lio, het ultieme jetset restaurant in de haven van Ibiza stad. Midden tussen de megajachten pronkt Lio met haar luxueuze uitstraling; het restaurant dat inmiddels bekend staat als een ware decadente thuishaven voor de rich en famous op Ibiza.

Lio is een geliefd lid van de Pacha Group, en combineert gastronomie van hoge kwaliteit met kunst, live muziek en uitgaan. Dit is dé plek waar de jetset crowd zich ’s avonds verzameld, om een avondje uit te gaan op sterrenniveau. Waar je kreeft eet en champagne drinkt, terwijl je aan iedereen wil laten zien hoe mooi jij (en je gezelschap) eruit zien vanavond.

Het restaurant staat bekend om haar Cabaret, dat wordt gezien als beste van het eiland. Terwijl de luxepaardjes aan het dineren zijn, worden zij vermaakt door getalenteerde artiesten vanuit heel de wereld. Denk aan Cirque du Soleil achtige optredens, acrobaten in spectaculaire outfits, en andere adembenemende performances.

Het cabaret begint al om 21:00, en er is hier ’s avonds dus ook maar een shift. Ook is jouw tafel maar tot 00.30 gereserveerd, want daarna wordt het restaurant getransformeerd tot club. Je kan hier dus ook vanaf 01.00 terecht als je alleen voor de club wil komen, en niet wil eten. Maar ook dan zal je een clubtafel moeten reserveren.

Wie zelf graag een keer bij Lio wil eten wordt geadviseerd optijd te reserveren. Dit restaurant is erg populair en daarom ook snel volgeboekt. Ook moet je niet bang zijn diep in de buidel te tasten voor een avondje eten bij Lio. Voor vier personen heb je een minimum spend van maar liefst 800 euro. Maar gelukkig zijn de prijzen voor een flesje champagne zo hoog dat je die minimum spend met je ogen dicht nog haalt ;-).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *