15 C
Ibiza Town

Liefdadigheidsfeest van Zoo Project en Alianza Mar Blava

Moet lezen

Verandering van weer

Ses Salinas

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

IBIZA-STAD – De promotors van The Zoo Project en de actiegroep Alianza Mar Blava hebben de krachten gebundeld. Alianza Mar Brava strijdt tegen de explotatie en winning van koolwaterstoffen voor de kust van Ibiza en Formentera. Op zaterdag 10 mei organiseren The Zoo Project en Alianze Mar Blava een liefdadigheidsfeest.

Het feest is bedoeld voor de lokale bevolking en de early bird-toerist. De DJ’s zijn locale Iberico’s en talentvolle buitenlandse DJ’s uit allerlei clubs op het eiland. Alle bezoekers betalen minimaal vijf Euro voor het goede doel, ter ondersteunimg van de campagne van Alianza Mar Blava. Meer mag natuurlijk ook. “Het doel is om de ecologische rijkdom rond de Balearen te behouden. Toekomstige generaties hebben ook het recht op deze unieke omgeving in goede staat te erven”, aldus een persverklaring van Alianza Mar Blava.
Het benefietfeest is zaterdag in de voormalige dierentuin Benimussa Park en begint om 16u30. Het feest duurt tot middernacht.
De volledige line-up: Burnski, Tato, Italo Brutalo, Davina, Jonathan Tena, Milou, Defex, JeanCedric, Gael, Iban Mendoza, Z!on, Tom Pool, Claudio Ricci, Donaes & Ken Abel, Dave Mantra en Esteban. Meer info: www.thezooproject.com en www.alianzamarblava.org

zoo-zegt-neezoo-diu-no

[tekst: Eddy Jansen, www.jansenmedia.nl]

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!