Lichtjes kerstboom ontstoken

  • Home
  • Lichtjes kerstboom ontstoken

kerstboom-2016IBIZA – Door de werkzaamheden op de Vara de Rey was het gisteravond een traditioneel samenzijn om de lichtjes van de kerstboom te ontsteken. Alleen geschiedde dit nu op de Plaza de Antoni Albert i Nieto in de stad. Ook het kinderkoor trad weer op zoals gebruikelijk ieder jaar.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Ongeveer driehonderd mensen woonden gisteren aan het einde van de middag het ontsteken van de lampjes van de kerstboom bij op een ander plein dan het gebruikelijke Vara de Rey. Er is gekozen voor de Plaza de Antoni Albert i Nieto. De Vara de Rey is door de werkzaamheden amper bereikbaar.

Rafa Ruiz, burgemeester van Vila, was present om de verlichting in te schakelen en om iedereen een goede kerst toe te wensen. Ook sprak de burgervader over de verplaatsing en hoopte dat alles volgend jaar nog mooier zou zijn als de Vara de Rey weer open is voor het publiek.

Het aanwezige kinderkoor zong drie kerstliederen. De grote kerstboom op de plaza Antoni i Nieto Albert is 16 meter hoog en heeft 40 grote ballen gemaakt van gerecycled plastic bekertjes en 60 strips met LED lampjes.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *