Lezersoproep wintervluchten

  • Home
  • Lezersoproep wintervluchten

Vueling hotelsIedereen weet het: Ibiza is lastig te bereiken in de wintermaanden. Zodra het seizoen stopt in oktober schrappen de prijsvechters en de reguliere luchtvaatmaatschappijen hun directe vluchten naar het eiland. Tijd voor actie.

Onlangs was er een meeting met het Bureau voor Toerisme hier op Ibiza, waar ook Ibizavandaag aanwezig was. Het bureau doet enorme inspanningen om Ibiza ook buiten het seizoen aantrekkelijk te maken voor toeristen. Toch denken wij dat deze inzet kansloos is als het eiland slecht te bereiken is. Toeristen hebben er immers geen trek in om 6 of 8 uur op een luchthaven rond te hangen in afwachting op hun aansluitende vlucht.

Maar niet alleen toeristen willen het eiland bezoeken natuurlijk. Ook familieleden van mensen die op Ibiza wonen willen in de wintermaanden graag naar Ibiza komen. Ook hier weerhouden lange overstaptijden de mensen ervan om naar het eiland te komen.

We zijn nu op zoek naar ideeën hoe we de rechtstreekse vluchten terug kunnen krijgen, om die vervolgens onder de aandacht te krijgen van de beslissingsbevoegden. We hopen op jullie lezers te kunnen rekenen daar waar het gaat om een origineel idee. Je kunt je brainstorms kwijt hieronder als opmerking bij dit artikel. We zijn benieuwd!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *