Nile Rodgers ontvangt legends award

  • Home
  • Nile Rodgers ontvangt legends award
Nil Rodgers
Nile Rodgers op het IMS

IBIZA – ( Toga Media ) De International Music Summit kondigt met trots aan dat drievoudig Grammy Award winnende muzikant , componist , arrangeur , gitarist en mede oprichter van de band Chic , Mr Nile Rodgers , de Legends Award zal ontvangen op het IMS Legends Dinner van dit jaar.

Nile zal de prijs zelf in ontvangst komen nemen op Ibiza tijdens het IMS Legends Dinner wat gehouden zal worden in het gloednieuwe Sessies restaurant gevestigd in de nieuwe locatie van het IMS, Hard Rock Hotel Ibiza. Het diner zal worden bijgewoond door een keur aan toppers uit de muziekindustrie, samen met de beste vrienden van Nile op woensdag 21 mei 2014 .

Nile zei: “Ik ben zeer vereerd om Pete Tong , Carl Cox en Fatboy Slim op te volgen als de vierde ontvanger van de IMS Legends Award. Ik was bij eerdere diners aanwezig en het heeft altijd veel indruk op me gemaakt.”

Ben Turner , IMS partner , zei : “Onze liefdesrelatie met Nile is onvoorwaardelijk en we zijn dan ook bijzonder verheugd dat hij de Award persoonlijk in ontvangst wil komen nemen. Voor ons is dit moment één van de grootste gebeurtenissen van het jaar.” De grootste prijs voor Rodgers was een Grammy Award die hij ontving met zijn band Chic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *