Leden gouden ketting bende gepakt

  • Home
  • Leden gouden ketting bende gepakt

gouden-kettingIBIZA – De Guardia Civil op het eiland heeft drie mannen aangehouden die er van verdacht worden deel uit te maken van een criminele organisatie die zich bezig hield met de roof van gouden kettingen in de nachtclubs op het eiland. De kettingen werden in de drukke clubs van de nek van de slachtoffers afgetrokken met geweld.

[sg_popup id=1]

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De Guardia Civil liet gisteren via een persbericht weten dat ze drie mannen gearresteerd hebben die verdacht worden van het plegen van meerdere berovingen in nachtclubs en uitgaansgebieden op Ibiza. De mannen maakten tenminste voor 3.000 euro buit.

Gedurende de hele zomer kwamen er bij de Guardia Civil meldingen binnen van slachtoffers waarbij gouden kettingen van hun nek gerukt waren en het onderzoek liep daarom al geruime tijd. Uiteindelijk is de recherche de mannen op het spoor gekomen toen zij probeerden om hun buit te verzilveren bij goud-opkopers.

Het drietal is van Italiaanse komaf en twee van de aangehouden mannen bleken al een strafblad te hebben waarop soortgelijke misdaden voorkwamen.

De Guardia heeft bij huiszoeking diverse gouden kettingen aangetroffen en probeert nu te achterhalen aan de hand van aangiftes wie de rechtmatige eigenaren zijn. Het onderzoek is nog niet afgerond en de recherche sluit het niet uit dat er nog meer personen worden aangehouden.

gouden-ketting
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *