Last minute naar Ibiza?

  • Home
  • Last minute naar Ibiza?
(advertorial)

casitaKrijg je de kriebels na het aanhoren van alle verhalen van je vrienden en wil je in augustus toch nog even naar Ibiza? Dan hebben wij voor jou een hele speciale aanbieding.

Midden op het eiland net buiten het pittoreske dorpje San Rafael wordt een plotseling vrijgekomen casita verhuurd. Dit prachtige landhuisje ligt op korte afstand van het dorpje San Rafael, wat bekend staat om de vele leuke restaurants. Ibicencos zeggen zelfs dat je in het restaurant Can Pilot het beste vlees van het eiland kunt eten. Net even buiten het dorp de andere kant op tref je de grote clubs Privilege en Amnesia.
Rij je nog 5 minuten verder dan zit je midden in de hoofdstad van het eiland, Ibiza stad. En ook voor het strand hoef je niet ver te rijden, want op nog geen kwartiertje lig je al aan de Middelandse Zee.

De casita heeft een woonkamer met open keuken, een badkamer en 2 slaapkamers (1 met een 1 persoons-bed en 1 met een 2 persoons-bed). Airconditioning en Nederlandse satelliet televisie in HD. De ligging is bijzonder rustig in de campo (het Spaanse platteland).

Normaal kost deze woning op Ibiza € 175.- per dag, maar speciaal voor de lezers van Ibizavandaag bieden wij deze casita aan voor slechts € 150.- per dag. Het huis is beschikbaar van 10 tot 31 augustus.

Alle faciliteiten zijn bij de huur inbegrepen en als je reageert via Ibizavandaag dan halen we je gratis en voor niets af van de luchthaven! redactie@ibizavandaag.nl

Casita 1 Casita 2 346270 574357 644359 4537475

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *