Kluis Destino gekraakt

  • Home
  • Kluis Destino gekraakt

destinoIBIZA – Inbrekers hebben kans gezien om de kluis van Destino (Pacha groep) met een thermische lans open te breken zaterdagnacht. De buit was flink.

Vier mensen bedekten hun gezichten met kappen, forceerden een raam van het kantoor van Destino op Cap Martinet waarna ze de kluis met een thermische lans openden. Het incident vond plaats rond de klok van 6:30 op de vroege zondagmorgen. De daders werden wel bijna betrapt door beveiligers van het resort.

Een team rechercheurs van de Guardia Civil heeft de zaak in onderzoek en een woordvoerder liet weten dat er bij de inbraak € 22.060,66 is buitgemaakt.

De modus operandi suggereert dat het dezelfde bende betreft die al eerder deze zomer toesloeg. Het alarmsysteem werd onklaar gemaakt en in de ruimte waren een aantal kluizen aanwezig. Ze begonnen met de grootste en door het gebruik van de thermische lans kwam er rook vrij en een brandlucht. Dit alarmeerde een keukenmedewerker die op zijn beurt de beveiliging waarschuwde. Voordat deze samen met de politie de ruimte betrad waren de criminelen al verdwenen. Van de gebruikte vluchtauto wisten medewerkers delen van het kenteken te noteren, zodat de recherche wellicht een aanknopingspunt heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *