Kerstavond : romantisch dineren bij Atzaró

  • Home
  • Kerstavond : romantisch dineren bij Atzaró

Vier jij de feestdagen op Ibiza, maar heb je nog geen reservering staan voor kerstavond? Dan hebben wij bij IbizaVandaag een super romantische aanrader voor jou.. Spendeer kerstavond bij het prachtige Agroturismo Atzaró, een heel mooi en intiem boetiek hotel wat zich in het midden van het eiland bevindt.

Voor zondag 24 december hebben de chefs een speciaal kerstmenu samengesteld, waar jij en je partner kunnen genieten van een overheerlijk vijf gangen menu. Voor 120 euro per persoon, beleven jullie samen een romantische kerstavond om nooit te vergeten. Met als hoofdgerecht de keuze uit Balearische lam of vis, en een scala aan kerst desserts, krijg ik er nu al spontaan honger van.

Maar je gaat echt niet alleen voor het eten naar Agroturismo Atzaró. Met haar tropische tuin en verlicht zwembad, lijkt het net of je in een waar sprookje terecht bent gekomen. (Kijk zelf maar naar de foto’s)

Om teleurstellingen te voorkomen, kan je het beste zo snel mogelijk een reservering maken om jouw magische kerst vast te stellen.

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *