Kamer van Koophandel tegen plan Playa den Bossa

  • Home
  • Kamer van Koophandel tegen plan Playa den Bossa

plan-playa-den-bossaDe Kamer van Koophandel heeft zich negatief uitgelaten tegen de plannen van de Matutes Group om heel Playa den Bossa op de schop te nemen.

De PIMEEF zei in een verklaring op haar positie ten opzichte van het plan zeer negatief is want de verandering van het gebied kan onomkeerbare gevolgen hebben voor lokale bedrijven. De PIMEEF hield gisteren een ontmoeting met een delegatie van de ontwikkelaar van de nieuwe poryecto Matutes Group, onder leiding van Abel Matutes Prats.

De ontwikkelaar heeft vergaande plannen met het gebied met als hoofddoel de uitbreiding van het seizoen. De handel in de omgeving zien echter niet de noodzaak in van de activiteiten en vrezen bovendien dat de enorme commerciële activiteiten die niet in verhouding staan tot wat er op het eiland gebeurt en te beleven valt en vrezen dan ook voor zeer ernstige schade aan de huidige bedrijfscultuur op Ibiza.

Prats bestrijdt dit uiteraard en zegt juist dat het plan een enorme opleving van de economie voor het eiland zal opleveren. Wordt vervolgd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *