Jonge Ier vermist

  • Home
  • Jonge Ier vermist

shaun-dohertyIBIZA – Op Facebook doet een verontrust Iers meisje een oproep uit te kijken naar haar broer, die inmiddels al 34 uur geen teken van leven heeft gegeven. Stephanie is bijzonder ongerust.

Hallo ik woon in Derry Noord-Ierland en mijn broer Shaun Doherty (29 jaar oud) zou gisteren met zijn vrienden terugkomen naar huis vanaf Ibiza. De vlucht waar hij echter op zou zitten bracht hem niet thuis en ook op de volgende vlucht was geen Shaun te bekennen.

Er is inmiddels 33 uur voorbij zonder dat ik wat gehoord heb van hem. Shaun heeft weinig tot geen geld en heeft geen telefoon. Ik vraag iedereen om contact met me op te nemen als ze weten waar Shaun verblijft, zodat we kunnen regelen dat hij snel naar huis terug komt. Stephanie.

Stephanie heeft een Facebook profiel, via dat profiel kan je contact met haar opnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *