15.3 C
Ibiza Town

Jonge Brit dood na een nachtje feesten

Moet lezen

apoloEen Britse toerist is dood aangetroffen door zijn vriend en kamergenoot toen hij terugkwam van een lange nacht feesten. Eén en ander gebeurde in het hotel waar ze verbleven, gelegen aan de Calle Francisco de Goya de Sant Antoni . De overledene is de Engelse Christian Bale, slechts 24 jaar oud.

De ter plaatse gekomen hulpdiensten konden niet anders dan de dood constateren van de Brit, die zonder enig spoor van geweld naast zijn bed op de grond werd aangetroffen. Het gerechtelijk geneeskundig laboratorium op Ibiza zal de exacte doodsoorzaak vast moeten stellen.

Bale was op vakantie op het eiland met een groep vrienden, allemaal Engelsen. Ze huurden twee kamers in een hotel in San Antonio. De jonge man, die een kamer met de overledene deelde heeft aan de Guardia Civil verklaard dat zijn vriend die avond veel alcohol gedronken had en dat hij geen drugs had gebruikt voor zover hij wist. Gedurende de avond uit was er geen enkel incident geweest. Bale vertrok echter eerder waardoor ze hem pas later in de hotelkamer ontdekten.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel