Italiaan onderweg naar Ibiza gearresteerd op luchthaven Boekarest

  • Home
  • Italiaan onderweg naar Ibiza gearresteerd op luchthaven Boekarest

Een Italiaanse burger is gearresteerd op de luchthaven van Boekarest. De man probeerde de beveiligingscontrole door te komen met maar liefst 73 gram cocaïne op zak, die hij wilde meesmokkelen naar Ibiza. Of de Italiaan nou een lekker zakcentje wilde verdienen of eerder bang was dat er niet genoeg drugs op het eiland was, laten we maar even in het midden.

De arrestatie op het Roemeense vliegveld vond afgelopen zaterdag 5 mei plaats, net toen de 42-jarige Italiaan op het punt stond naar het Spaanse partyeiland te vliegen. Volgens de grenspolitie was de smokkelaar in het bezit van een vals identiteitskaart, waardoor de alarmbellen gingen rinkelen.

Toen de douane eenmaal doorhad dat het ID nep was, werd de bagage van de Italiaan gecheckt. In een tas met kleding werd vervolgens 73 gram cocaïne gevonden. De man gaf gelijk toe dat het cocaïne was en zei dat hij het voor eigen gebruik had gekocht, aldus de Roemeense grenspolitie. Helaas voor de Italiaan gingen zijn wilde party plannen op Ibiza even niet door. De man heeft 2000 euro voor de drugs betaald en moet binnenkort voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *