15 C
Ibiza Town

Is Pacha de strop om de nek van nieuwkomer Bomba?

Moet lezen

Unesco en Ibiza

Ses Salinas

Ibiza in de groei

Verandering van weer

strop-bombaWie het weet, mag het zeggen. Feit is wel dat wie momenteel de officiële website van de nieuw te openen club bezoekt, bijna rechtstreeks wordt doorgeschakeld naar de website van de grootste concurrent Pacha.

Of het om een marketing truukje gaat, of dat er ernstige zaken spelen op de achtergrond, wij weten het niet. Als je www.bombaibiza.com intoetst in de url balk van je webbrowser, dan krijg je een man te zien die schijnt te worden verwurgd door de Pacha kersen. Na een paar seconden kom je als bezoeker vervolgens op de officiële website van Pacha uit. De houder van het domein heeft de privacy gegevens afgeschermd.

Ook was deze week plotseling de Facebook pagina van de nog te openen discotheek volledig verdwenen. De pagina facebook.com/bombaibiza is geheel van Facebook af en er is plotseling een nieuwe pagina met een andere naam: facebook.com/Booomibiza

Je zou denken dat het toch allemaal geen toeval kan zijn. Woordvoerders van Pacha vertellen in de wandelgangen dat ze blij zijn met een goede concurrent op het gebied van de nieuwe jachthaven, maar andere bronnen spreken juist weer tegen dat Pacha er blij mee is dat Bomba gaat openen. En niet in de laatste plaats omdat de nieuwe medewerkers van Bomba vroeger nauwe banden of betrekkingen hadden bij Pacha.

De opening van Bomba is al een aantal malen uitgesteld. Het op één na laatste gerucht was dat de zaak aanstaande zaterdag 6 juli open zou gaan voor het publiek, maar de laatste roddel op het eiland is dat het weer is uitgesteld naar 12 juli. Niemand minder dan Flavio Briatore zou de openingshandeling verrichten. Het blijft echter allemaal speculeren.

In de praktijk blijkt het nog niet zo makkelijk om met een leuke nieuwe zaak te starten op Ibiza. Wie hier al wat langer woont, snapt wel waarom.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!