Is de Ibiza droom van Yo en Wes alweer voorbij?

  • Home
  • Is de Ibiza droom van Yo en Wes alweer voorbij?

Vorig jaar opende XaXa haar deuren en het restaurant van het Nederlandse glamour koppel Yolanthe en Wesley groeide al snel uit tot een van de grootste hotspots van Ibiza. Vooral de Nederlandse Ibizagangers voelde zich erg thuis in het prachtige restaurant aan het water op het Spaanse partyeiland.

Het exclusieve restaurant is nu wegens het winterseizoen gesloten, maar de Telegraaf vermeldt dat er geruchten zijn dat XaXa deze zomer niet meer open zal gaan. Het restaurant van de voetballer – die momenteel actief is in Qatar – zou namelijk voor menig klachten hebben gezorgd. Vooral geluidsoverlast zou een grote rol spelen in het sluiten van het restaurant, en ook hadden Yo en Wes afgelopen zomer problemen met verkeerde vergunningen.

Maar volgens de manager van Wesley en Yolanthe, Xenia Kaspers, klopt er niets van de roddels. Aan De Telegraaf vertelt zij: ‘Onzin. De reden dat XaXa momenteel is gesloten, heeft alleen maar te maken met het winterseizoen. In de zomer zullen de deuren daarom gewoon weer geopend zijn. Ook voegt Kaspers toe dat zij zich niet herkent in het zogezegde geluidsoverlast.

We zullen het zien!

Bron afbeelding: Hollandse Hoogte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *