15.4 C
Ibiza Town

Internet via de satelliet steeds populairder

Moet lezen

internet-ibiza-logoOp Ibiza is de infrastructuur nou niet echt vooruitstrevend te noemen. Dit vertaalt zich meteen in de belabberde snelheid die er gerealiseerd wordt voor je toegang tot het wereldwijde web. Toch is dat niet nodig.

De traditionele internetaansluiting op Ibiza geschiedt via een zogenaamde ADSL verbinding. De aanbieder probeert de antieke koperdraadjes op het eiland te benutten om je een downloadsnelheid van 6Mbit aan te bieden en de uploadsnelheid is volgens de contracten gesteld op het duizelingwekkende getal van 0,5 Mbit. En daarmee lijkt het alos de tijd een eeuw heeft stilgestaan.

Gelukkig is er een andere mogelijkheid: internet via de satelliet.

Internet via de satelliet is zeer betrouwbaar. Niet voor niets gebruiken overheden en militaire instanties ook internet via de satelliet. Zij moeten immers kunnen vertrouwen op een altijd werkende verbinding.

De weersomstandigheden zijn zelden van invloed op het aangeboden signaal. Alleen bij heel erg zwaar onweer kan de verbinding soms een seconde onderbroken worden, maar daar zul je in de praktijk niets van merken. Zolang jouw schotel op het dak staat en deze goed is uitgericht ben je verzekerd van een betrouwbare en snelle internet verbinding.

Internet op Ibiza is beschikbaar voor iedereen: particulieren en bedrijven. Ongeacht op welke locatie. Of je nu een aansluiting wenst midden op de campo in San Joan of op een appartement in Ibiza stad, dat maakt niets uit.

Meer informatie: www.internet-ibiza.nl

 

 

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel