Inschrijven wegenkaart

  • Home
  • Inschrijven wegenkaart

wegenkaartSAN RAFAEL – Gedurende het hele seizoen waren overal op het eiland gratis wegenkaarten verkrijgbaar van Ibizavandaag, dankzij de medewerking van 16 bedrijven op het eiland. Vanaf nu is het weer mogelijk om je plekje te reserveren op deze kaart.

Er zijn in totaal 15.000 wegenkaarten verspreid via restaurants, bars, kledingzaken, interieurwinkels, villaverhuurders, aannemers en zeker niet op de laatste plaats via de autoverhuur. Op de achterzijde van de wegenkaart, waarvoor wij de officiële licentie voor Ibiza in het bezit hebben van de cartograaf, staan 16 advertenties van bedrijven op Ibiza die een bezoekje waard zijn. Het goede nieuws is dat we ook dit jaar weer een kaart zullen laten drukken zodat je op Ibiza weer op veel plekken gratis en voor niets een kaart op kunt halen. Is het niet om de weg te zoeken, dan is het wel om hem als souvenir mee naar Nederland te nemen.

Als je een bedrijf hebt en je wilt met een advertentie op de kaart staan, dan kost je dat € 90.- (ex b.t.w.) en als de eerste druk klaar is, bezorgen wij je (op Ibiza) meteen een flinke stapel om uit te delen aan je klanten en/of relaties. Er zijn 16 plaatsen op de kaart en belangrijk om te weten is dat we vorig jaar in vier dagen tijd waren uitverkocht. We accepteren slechts één bedrijf per branche, behalve in de detailhandel. Dus één aannemer, of één autoverhuurder, enzovoort.
De deelnemende bedrijven krijgen bovendien een vermelding op de website www.ibizamapa.com en zullen genoemd worden in de publicaties die we doen over de kaart op Ibizavandaag.

Voor aanleverspecificaties, deadlines en aanvullende informatie kan je altijd contact opnemen met de redactie. Ook als je zelf geen advertentie kunt ontwerpen of aanleveren; onze grafisch designer kan dit werk voor je uit handen nemen tegen een zeer redelijke vergoeding.

Ben jij het eerste trouwbedrijf, of de eerste huizenverhuurder die een plekje reserveert?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *