15.4 C
Ibiza Town

Inbreker 27 woningen gepakt

Moet lezen

pistoolGuardia Civil officieren arresteerden op woensdag in Santa Eulalia de in Sant Antonio wonende A. Mohamed, een 29-jarige man, op verdenking van meerdere inbraken in het noorden van Ibiza. Alle woningen behoren tot mensen met een hoog inkomen, ze melde het hoofdkwartier van de Guardia Civil Balearen.

De man wordt beschuldigd van tenminste 27 woning inbraken. De operatie droeg de naam Lockman en leverde op 21 juli al een arrestatie op van de 32 jarige Khalid A. Bij huiszoeking van deze crimineel werden artikelen ter waarde van 140.000 euro aangetroffen, alsmede een flink bedrag aan cash geld. Toen de Spaanse speurneuzen zich verder in de zaak verdiepten werd na verhoor van Khalid duidelijk dat Mohamed A. er ook bij betrokken was. Uiteindelijk kon hij in een restaurant in Santa Eulalia worden aangehouden. Bij huiszoeking werd een doorgeladen pistool van het merk Raven met een kaliber van .025 aangetroffen, samen met vijf patronen.

Naast verboden wapenbezit zal hem inbraken, overvallen en vervalsing van documenten ten laste gelegd worden. Als de zaak helemaal rond is zullen beide heren zich voor de rechter moeten verantwoorden voor hun daden.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel