Inbraak bij Rebecca Cabau

  • Home
  • Inbraak bij Rebecca Cabau

rebacca-cabau-inbraakIBIZA – Inbraken zijn aan de order van de dag op het eiland, zeker in het toeristenseizoen. Ook Rebecca Cabau, de zus van Yolanthe, is slachtoffer geworden van criminelen.

De waarschuwing die Rebecca op Facebook plaatst is wellicht wat overbodig want inmiddels weet iedereen die op het eiland woont of komt wel dat er veel ingebroken wordt. Rebecca schrijft:

Belangrijke Waarschuwing.
Er zijn dieven actief! Vandaag tussen 13 en 14:15 is er bij ons thuis in can Negra erg professioneel ingebroken. Ze hebben precies alle waardevolle spullen weten te vinden zo zijn al onze sieraden, horloges, zonnebrillen, laptops, iPads, externe harde schijven en onze kluis met cash geld gestolen.
De dieven hebben een zwart wit gestreepte met fucia roze banden sporttas van het merk Victoria Secret met een bfit armbandje er aan vast meegenomen.
De meeste gestolen spullen hebben vooral een hoge emotionele waarde die niet vervangbaar is, we willen jullie dan ook vragen om uit te kijken naar de volgende spullen en dit bericht zoveel mogelijk te delen en hopelijk kunnen we zo onze dierbaren spullen terug vinden.

De lijst met gestolen spullen blijkt een flinke opsomming van luxe goederen. Kennelijk is de beveiliging, voor zover aanwezig, niet toereikend geweest en hebben de criminelen de hele handel in kunnen laden op weg naar een heler. Dit is wat er wordt vermist volgens Rebecca Cabau:

– Mac notebook
– 2 x externe hardeschijf
– 2 x iPad
– kluis
– bruin hout antieke bewerkte platte sieraden doos
– zilvere met paarse binnen kant sieraden doos
– guess horloges, zilver, goud, wit leer
– Marc Coblen horloge rosé
– Rolex rosé staal met diamanten
– zwart sieraden doos gouden kettingen Albanezen ringen
– trouwring Arie aan de binnenkant
– portemonnee cowboy
– headset beats by Dre
– zonnebrillen Tom Ford, Prada, Gucci, Ray Ban
– Rose fototoestel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *