15.4 C
Ibiza Town

Illegale verblijfsplaats ontmanteld in San Antonio

Moet lezen

illegale-verblijfsplaatsDe lokale politie van San Antonio heeft gisteren de tweede illegale verblijfsplaats ontmanteld in iets meer dan een maand in de stad. Na het beëindigen van een eerder ontdekte verblijfplaats op 8 februari die was aangelegd in de bosrijke omgeving van het Park van Montecristo deed de politie gisteren hetzelfde met een andere die was geïnstalleerd in sa Talaia.

Deze gelegenheid was gemaakt vlakbij een school en werd bewoond door een man. Ter plaatse trof men een illegaal gebouwde verblijfsplaats aan, alsmede campeerspullen, kleding en allerlei gereedschap.

Bewoners van het gebied hadden de politie gewaarschuwd, die ter plaatse de man aan de kaak stelde voor het overtreden van de gemeentelijke verordeningen en het verbod op kamperen op plekken die daartoe niet zijn aangewezen. Na overleg met justitie en de gemeente is vervolgens donderdag met behulp van een bedrijf overgegaan tot ontmanteling en opruiming van de illegale woonplek. De man is hulp aangeboden en verwezen naar de gemeentelijke sociale dienst om hem bij te staan in het zoeken van een legale verblijfsplaats.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel