Illegale trap moet weg

  • Home
  • Illegale trap moet weg

illegale-trapSANTA EULARIA – Een flinke kostenpost voor de eigenaar van een villa bij Roca Llisa bij de gemeente Santa Eulari. De eigenaar had een trap laten maken van zijn woning naar zee maar deed dit in een gebied dat openbaar is. De trap moet worden verwijderd en de eigenaar krijgt bovendien een flinke boete.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De stad Santa Eulària heeft de sloop van een trap die een aannemer illegaal had gebouwd gelast. De eigenaar gebruikte de trap om van zijn huis in Roca Llisa naar de zee te kunnen afdalen zodat hij niet over de rotsen hoefde te wandelen. De opdrachtgever kan bovendien een boete tegemoet zien van € 17.300.-, zo liet een woordvoerder van de gemeente weten.

De rechter liet weten dat de werken werden uitgevoerd zonder vergunning op nummer 233 Avenida del Mar van de urbanisatie. De werkzaamheden bestonden uit de aanleg van een betonnen trap die was uitgevoerd met houten palen als een reling over een totale lengte van 50 meter van het huis tot aan de zee.

Helaas voor de eigenaar bracht de inspectie van de illegaal gebouwde trap eveneens aan het licht dat er een aantal verbouwingen aan zijn pand ook niet zijn uitgevoerd conform de bouwvergunning. Ook hier zal de gemeente sancties voor opleggen.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *