15.4 C
Ibiza Town

Illegaal gokhuis ontmanteld in Santa Eularia

Moet lezen

dobbelstenenAgenten van de Nationale Politie hebben een illegaal gokhuis ontmanteld in een huis in de buitenwijken van de stad Ibiza Santa Eularia des Riu. Er werd gegokt met kaartspelen.

En naar wat bleek na onderzoek, waren het geen kinderachtige gokkers die zich bezighielden met deze illegale activiteit want het ging om bedragen tussen € 5.000.- en € 25.000.-. Naar aanleiding van deze cijfers, wordt geschat dat in oktober alleen al een bedrag aan inzetten is omgegaan in het gokcentrum van € 216.000.- zo laat de politie weten in een persbericht. Het gokken vond steevast laat in de avond plaats vanaf 22.00 en veelal hielden de gokkers het vol tot 5 uur in de ochtend. In een enkel geval werd er zelfs 24 uur achter elkaar Texas poker gespeeld.

Na een vooronderzoek was er voldoende bewijs om vrijdag een inval te doen. Bij binnenkomst in het huis vonden de rechercheurs negen personen rond een pokertafel van het type “Texas Holdem Poker”. Voor het spelen om geld was op deze locatie geen vergunning afgegeven. De mensen werden aangehouden. Onder hen de verhuurder van de woning, de organisator, de dealer, de geldschieter en de spelers. Tevens werd het op dat moment op de tafel aanwezige speelgeld, € 1.960.- , twee aktetassen, Spaanse speelkaarten en Amerikaanse dobbelstenen in beslag genomen. Ook werden er twee pokertafels en speelfiches in beslag genomen. Deze laatsten waren onderdeel van het op dat moment gaande spel en vertegenwoordigden een bedrag van € 8.303.- Deze inspectie heeft geconstateerd dat in oktober het gokhuis een kasstroom had van € 108.150.- , waarvan 10% voor de organisatie was.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel