Ibizavandaag clubtickets 2014

  • Home
  • Ibizavandaag clubtickets 2014

ibiza clubtickets 2014Het doet ons deugd dat zojuist bekend is geworden dat Ibizavandaag ook voor 2014 weer een licentie heeft gekregen om officieel clubtickets te verkopen.

Via onze dochterwebsite, clubbing.ibizavandaag.nl gaan we jullie ook in de zomer van 2014 weer volledig op de hoogte houden van het laatste clubnieuws, upcoming talents, gastenlijstplaatsen, fotoreportages en nog heel veel meer zaken die met uitgaan te maken hebben.

Ibizavandaag clubbing is een officieel persmedium wat inhoudt dat we toegang hebben tot alle clubs.
Onze reporters informeren je van achter de schermen en brengen daags na een event de leukste reports op de website, vaak in combinatie met een fotogreportage.

En ook voor je clubtickets kan je weer bij ons terecht, want de licentie is binnen. Daarmee is Ibizavandaag officieel verkooppunt van clubtickets op Ibiza.
Handig online vanuit je luie stoel kaartjes kopen en eenvoudig en veilig betalen. Als je via ons tickets koopt zijn er een aantal voordelen zoals:

  1. je entree is gegarandeerd
  2. korte wachtrijen aan de deur
  3. speciale ingang voor e-tickets
  4. vaak met een gratis 1e drankje
  5. ook VIP tickets en tafels

Achter de schermen wordt nu de clubkalender zachtjes aan gevuld en steeds als er line-ups en datum bekend zijn zal de agenda voller komen te staan. Zoek op dj, op club of op feest. Wij garanderen je dat je kaartjes zult vinden op onze website.

Rechtstreekse link: ibizavandaag.clubtickets.com

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *