Ibiza2day is online

  • Home
  • Ibiza2day is online

ibiza2day-20-01-2015IBIZA – Noem het een beta- of testfase. Maar geen probeersel. Ibiza2day is een keihard feit vanaf vandaag. Nu de puntjes op de Engelse i zetten.

Ibizavandaag.nl is hét medium voor iedere Nederlander en Belg die op de hoogte wil blijven van alles wat er speelt op het eiland. Je zoekt er je recepten, boekt een hotel of een auto, of je leest een report van een feest waar je al dan niet zelf bij was op Ibiza. En nog veel meer. Duizenden berichten per jaar over Ibiza, daar heb je wat aan. Als je tenminste Nederlands spreekt. Maar vanaf vandaag is ook onze Engelstalige website online, www.ibiza2day.com. Deze website biedt Engelstalige lezers een website die in grote lijnen overeenkomt met de website waar je dit nu leest. En niet slecht vertaald uit het Nederlands, want de website heeft een Engelstalige redactie.

Ibiza2day zal zich dus wat meer op het internationale- en Britse publiek richten, iets wat zich vooral zal uiten in restaurant recensies en party reports. Geen kopie van Ibizavandaag dus, maar een op zichzelf staande redactie die ook dagelijks nieuws vanaf het eiland gaat brengen.

Momenteel draait de website en we gaan nu de puntjes op de i zetten om ook het internationale publiek te bereiken. In het voorjaar zullen we op volle sterkte functioneren.

www.ibiza2day.com, we hope you like it. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *