Ibiza Xperience Amsterdam

  • Home
  • Ibiza Xperience Amsterdam

ibiza-xperience-logoAMSTERDAM, Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2015 zal de Heineken Music Hall in Amsterdam twee dagen lang het toneel zijn voor het beste uit Ibiza. Diverse merken, locaties en producten zullen het eiland tijdelijk verlaten om zich te presenteren aan het Nederlandse publiek.

Een groot feest dus voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het horen van de naam Ibiza; bovendien hoef je deze keer even niet af te reizen naar het eiland om de sfeer te proeven. De organisatie kiest ook een mooi moment zo precies tussen de winter en het voorjaar in. Maar ook als je nog nooit op Ibiza geweest bent dan is het tweedaagse festijn wellicht een bezoekje waard. De Ibiza Xperience heeft veel van het eiland te bieden.

Diverse, grote bedrijven en merken uit Ibiza zullen zich tijdens deze eerste editie in Amsterdam presenteren in Nederland. Dino Sinanovic is de CEO en bedenker van dit nieuwe beursconcept: “Ik merkte dat Ibiza in Nederland steeds populairder werd en kom zelf al jarenlang met veel plezier op het eiland. Maar wat mij opviel was dat fashion bijvoorbeeld vaak het thema Ibiza heeft, maar niet van Ibiza komt. Ik wil Nederland nu graag het ‘echte’ Ibiza laten zien.”
Op de Ibiza Xperience maak je kennis met bedrijven die je ook kunt bezoeken als je uiteindelijk op vakantie gaat naar Ibiza. Denk aan hotels, restaurants, beachclubs, weddingplanners, PA-services, autoverhuur bedrijven, fashion en
authentieke producten van Ibiza. Daarnaast is het programma aangevuld met optredens van bekende dj’s uit Ibiza en daarbuiten. Kortom, als je de Ibiza Xperience bezoekt, dan zul je je geen minuut vervelen.

Meer informatie kan je teruglezen op:

de website

facebook

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *