Ibiza Season Preview: San Antonio & Eden

  • Home
  • Ibiza Season Preview: San Antonio & Eden

San Antonio is onder feestgangers nog altijd favoriet. De stad gelegen aan de Noordelijke kant van het eiland trekt ieder jaar massaal toeristen die maar met één doel naar Ibiza komen: feesten, feesten, en nog meer feesten. Niet heel gek dat ze dan het liefst in San Antonio verblijven; in het bruisende stadscentrum is er altijd genoeg te doen.

Het leuke aan San Antonio, ten minste, voor alle party people dan, is dat je hier niet tot de avond hoeft te wachten om te beginnen met feesten. Nee hoor, hier begint het feest gelukkig al rond het middaguur. Alle luxepaardjes kunnen overdag al naar Ocean Beach om hier lekker ordinair rond te flaneren met champagne in overvloed. Moet kunnen op z’n tijd. Ook zijn er genoeg boat parties die worden georganiseerd vanuit San Antonio, waarbij het feestje zich voortzet op de Middellandse zee. Een andere optie wanneer je overdag wil feesten is het populaire Zoo Project in het Benimussa Park. Het feest is samen met ANTS in Ushuaïa ongeveer het populairste dag feest. Dit jaar zijn de feesten ook niet meer op dezelfde dag, maar Zoo Project is verplaatst naar zondag en ANTS blijft op zaterdag. Ideaal!

Maar het beste wat San Antonio te bieden heeft, blijft natuurlijk het populaire Eden. De club is met haar mega line-ups, gave interieur, en kwaliteit vip service al jaren een groot succes. Ook aankomend seizoen heeft Eden weer een divers aanbod aan feesten en DJ’s op het programma. Hieronder een handig overzicht zodat je precies weet op welke dag je naar de club moet voor jouw favoriete feest.

Maandag: Moments of Ibiza. Vanaf 9 juli zal dit gloednieuw feest iedere maandag plaatsvinden in Eden. Verwacht kwaliteit house, techno en tech muziek.

Dinsdag: Bongo’s Bingo. Razend populair concept afkomstig uit Engeland waarbij een rave en een bingo spel wordt gecombineerd. Puur entertainment met kans op te gekke prijzen. Na uitverkochte edities in Printworks in Londen, Panama in Amsterdam, verhuist het spel deze zomer naar de Balearen. Sowieso de moeite waard!

Woensdag: TBA.

Donderdag: HOT. Veelbelovende DJ’s en elektro house muziek; dit wordt een hele hete nieuwe avond op het eiland.

Vrijdag: Religion. Ook een nieuwe avond maar met een mega sterke line-up. Ken je de Haçienda nog? De vibes van de eerste house club in Europa worden deze zomer terug gebracht naar Eden. Religion heeft als resident Terry Francis met gasten als Tiefschwarz, Kenny Dope en Tobi Neumann.

Zaterdag: Pukka Up Tropical Wonderland. Dit wordt Pukka Up’s tweede jaar op een rij met haar eigen all nighter. Het feest is niet alleen bedoeld voor de mensen die overdag naar Pukka Up’s boat party zijn geweest, maar is gewoon toegankelijk voor iedereen. Eden verandert voor dit feest in een tropisch paradijs met top house muziek. Wat wil je nog meer?

Zondag: Defected in The House . Eden haar week eindigt met San Antonio’s meest populaire feest. Defected is week op week uitverkocht! Met iedere zondag meer dan 2000 bezoekers is dit feest een echte winnaar. Alle house liefhebbers die op vakantie naar Ibiza gaan mogen dit feest  absoluteet niet missen, want qua house DJ’s heeft Defected de allerbeste line-up op het eiland. (Denk aan, Simon Dunmore, Franky Rizardo, Sam Divine & nog veel meer.)

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *