Ibiza restaurants maken zich klaar voor 2018

  • Home
  • Ibiza restaurants maken zich klaar voor 2018

Deze maand openen een aantal restaurants haar deuren weer nog voordat het zomerseizoen weer begint.

Aangezien de lente dan morgen officieel eindelijk gaat beginnen, zijn er een aantal strandtenten en restaurants die nu al haar deuren openen nog ver voordat de zomer begint.

Afgelopen weekend zijn er al een aantal populaire strandtenten op Ibiza geopend. Afgelopen vrijdag zijn zowel Cala Bassa Beach Club als Mint Lounge, bekend om haar prachtige uitzicht op de zonsondergang, open gegaan. En ook Tropicana Ibiza Beach Club, met haar idyllische privé strandje heeft dit weekend haar deuren weer geopend.

Een voorproefje van de zomer bij Tropica Ibiza Beach Club

Maar behalve de strandtenten komt er ook weer wat leven in de brouwerij in Ibiza Stad. Een aantal gaafste restaurants van Ibiza Stad, vlakbij de haven zullen deze maand ook alweer gasten verwelkomen. Je kan heerlijk eten bij IL Decanter, Wasa.b, en bij Gave Mx, waar je de authentieke Mexicaanse keuken kan proeven.

Een strakblauwe lucht, fantastische zonsondergangen en een stuk minder druk eiland, plus het feit dat al deze top locaties weer open gaan, zijn toch wel voldoende ingrediënten om een voorjaarsvakantie naar Ibiza te plannen.

Ontdek het authentieke Ibiza wanneer je gaat eten bij La Dispenza in Ibiza Stad

Maar ook tijdens de laatste week van Maart zullen nog meer populaire Ibiza restaurants weer een vroege start van het seizoen omarmen. Pak je agenda er maar bij, want Bambuddha viert de start van het seizoen aanstaande vrijdag 23 maart met een officiele opening party. Lekker eten, champagne en een goede DJ. Wat wil je nog meer?

Ook het prachtige en schattige La Dispensa in Ibiza Stad gaat eind deze maand eindelijk weer open. Zo gaan ook Rio Ibiza en de Surf Lounge eind maart open in San Antonio

Met keuze uit al deze top restaurants en strandtenten, begint het al aardig op zomer te lijken! Dus zorg nou maar dat je snel naar het eiland komt… !

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *