Ibiza regatta krijgt groots vervolg

  • Home
  • Ibiza regatta krijgt groots vervolg

regatta-ibizaIn navolging van de succesvolle editie van het zeil evenement Ibiza Regatta, kunnen liefhebbers rekenen op een groots vervolg eind september 2013. Dit maakte de organisatie bekend aan Ibizavandaag.

“Het enthousiasme wat de Ibiza Regatta losmaakt is onbeschrijfelijk. Niet alleen van de deelnemers van de succesvolle vorige editie, maar vooral ook van onze partners en sponsoren” aldus Rob Dekkers, één van de organisatoren. Dat was eind april ook goed te merken op de openingsparty in Club NL in Amsterdam.
Drie dagen lang wedstrijdzeilen op zonovergoten turquoise wateren, wakker worden met een ontbijtje op je boot in een pittoreske baai, eten in toprestaurants & dansen tot je erbij neervalt. Wie wil dat nou niet…en dat alles op ‘steenworp’ afstand.
De eerste editie van de Ibiza Regatta – die ook vorig jaar eind september gevaren werd – bleek een schot in de roos. De organisatie heeft met de regatta de juiste snaar geraakt bij alle 60 deelnemers. “De beoogde ingrediënten hebben goed uitgepakt” aldus organisator Nils Bollweg. “Het is een evenement van formaat geworden waar zeilen, business en pleasure 100% hand in hand gaan.” Hoog tijd om de groei ambities waar te maken.
Van 24-26 september strijden 25 a 30 jachten weer om de felbegeerde eerste prijs en zal wederom een onweerstaanbare dynamiek met zich mee brengen.
Door het grote animo gaat de organisatie zich ook richten op het organiseren van meerdere Business Cups. Bedrijven, collega’s, business partners en/of relaties kunnen dan met elkaar de strijd aangaan in een ideale subtropische setting die iedereen in vervoering brengt. En dat op nog geen 2,5 uur vliegen. Te denken valt aan (inter)company cups voor Media, Fashion, ICT, Bouw, maar ook relatie- & incentive programma’s.
Meer informatie: www.ibizaregatta.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *