Ibiza promoot winter toerisme

  • Home
  • Ibiza promoot winter toerisme

ibiza-wtmIBIZA – Met de vertegenwoordiging van Ibiza met een eigen grote stand op de World Travel Market in Londen wil de overheid voornamelijk proberen om het toerisme buiten het seizoen een extra boost te geven. De World Travel Market wordt gezien als de meest toonaangevende vakantiebeurs van de wereld.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Ibiza zal van 7-9 november deelnemen aan de Internationale Toerisme Beurs WTM in Londen met het doel de consolidatie van de groei van de Britse markt in het laagseizoen, een markt die in het afgelopen jaar met ruim 10 procent is gestegen. Het onderwerp Brexit zal in de campagne een rode draad zijn, maar de voorzitter van het bureau Stichting van Toerisme, Vicent Torres, zei dat de negatieve effecten van Brexit op het eiland niet merkbaar zullen zijn “tot 2018”

In de zomermaanden zit er niet zoveel rek meer in het toerisme omdat het eiland dan bijna aan de maximale capaciteit zit, maar in de maanden buiten het seizoen valt er volgens Torres nog veel te winnen.
De Consell heeft aangegeven dat het budget voor de aanwezigheid op de beur € 90.000.- bedraagt, wat neerkomt op een stijging van 20.000 euro ten opzichte van 2015. Voor dat geld is de stand dan ook gegroeid van 44 naar 71 vierkante meter.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *