Ibiza producten

  • Home
  • Ibiza producten

intoibizaIBIZA –  Je bent op vakantie geweest op Ibiza en je koffer zat stampvol. Geen plek meer voor een fles overheerlijke Hierbas, of een paar pakken echte Ibiza koffie. Dat wordt een jaartje wachten voor je weer kunt genieten. Of toch niet?

intoIBIZA heeft een zeer ruim assortiment aan producten afkomstig uit Ibiza. Al deze producten zijn direct verbonden met de traditionele cultuur van het eiland. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke producten als wijn, bier, koffie en zout? En dat alles ook nog een met respect voor de natuur. Alle producten komen voort uit ecologische landbouw. intoIBIZA is ontstaan vanuit een jarenlange passie voor Ibiza en mede hierdoor beschouwt het bedrijf het eiland ook als hun thuis. Ibiza kent natuurlijk vele gezichten, welke velen niet kennen en dat is nu juist wat intoIbiza onder de aandacht wil brengen!

intoIbiza wil je graag verrassen en blijven verbazen. Alle leveranciers van het bedrijf worden geselecteerd op basis van karakter en kwaliteit. Eerlijke en betrouwbare producten; alleen het beste van Ibiza is goed genoeg!
Meteen Ibiza producten bestellen kan door de webwinkel te bezoeken.

intoIBIZA is deelnemer op onze Ibiza wegenkaart 2015. In het voorjaar van 2015 is deze kaart gratis verkrijgbaar voor de relaties van het bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *