Ibiza, de plek voor legendarisch dj sets

  • Home
  • Ibiza, de plek voor legendarisch dj sets

space-closing-terraceAls de dag van gisteren herinneren clubbers zich de B2B set van Carl Cox en Nic Fanciulli op 6 oktober 2013. Sommigen spreken over een legendarische set.

Al eerder in het seizoen, bij de opening van club Space, wist de organisatie Nic Fanciulli aan zich te binden om het publiek opzwepend te vermaken met zijn unieke sound. En de reacties en het enthousiasme van de aanwezige partgangers was dusdanig, dat er besloten werd om zowel Carl als Nic in de booth te zetten op het feest der feesten: Space closing. En als plek werd er gekozen voor het legendarische terrace. Een plaats waar veel clubbers hun hart verloren aan Ibiza in de tijd dat er nog geen vast dak boven deze ruimte zat en er volop overdag gefeest werd.

Een klein beetje nostalgie kon er worden opgesnoven, want de heren hielden het vol tot 12:30. Het was een goed feestje. Herinneringen ophalen of zien wat je gemist hebt, doe je bij de website www.be-at.tv want de mannen van deze club hebben de gehele set opgenomen en vastgelegd op video. Veel plezier!

Carl Cox vs Nic Fancilli at Space closing party 2013.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *