TEN Ibiza organiseert carnaval feest in STK

  • Home
  • TEN Ibiza organiseert carnaval feest in STK

Oké oké, het duurt nog wel even tot dat de opening parties plaats zullen vinden en het party seizoen officieel van start gaat op Ibiza, maar dat betekent niet dat we deze maand niet de sterren van de hemel kunnen dansen op het eiland.

Aanstaande zaterdag 10 februari organiseert TEN Ibiza een carnaval feest in STK, een restaurant wat vlakbij Talamanca en Ibiza stad ligt. De lat voor dit prachtige feest ligt hoog en speciaal voor carnaval heeft TEN gekozen voor deze schitterende locatie.

Zij geloven erin dat muziek de taal is dat iedereen met elkaar verbind. Deze avond zullen de Balearische beats dan ook naar een hoger niveau worden getild.

DJ Oril Calvo zal samen met Pacha Resident Graham Sahara achter de draaitafels plaatsnemen. Samen met Tipic Club resident Robert Navarro en Santos Ibiza resident Tallyn P, zal dit gegarandeerd een avond worden vol lekkere muziek.

TEN werd gelanceerd in 2013 door DJ Calvo, en heeft inmiddels een ware naam voor zichzelf gecreëerd. Vorige edities hebben plaatsgevonden in onder andere Pacha, Lio, HEART en Destino; nee, TEN is op Ibiza niet meer weg te denken! Ook op internationaal niveau doet TEN het goed, ze hebben onder andere showcases gehad op festivals zoals het BPM in Mexico en ze waren ook bij ons in Amsterdam tijdens het ADE.

Oja ook leuk; online kan je jezelf gratis op de gastenlijst zetten voor het evenement. Dus dress to impress, en dan zien we jou zaterdag op de dansvloer!

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *