Ibiza lente activiteiten die je nu kan doen!

  • Home
  • Ibiza lente activiteiten die je nu kan doen!

Dit heerlijke seizoen is de perfecte tijd van het jaar om het prachtige Ibiza te ontdekken.

Nu de wintermaanden eindelijk zijn afgelopen, is de lente één van de beste tijden van het jaar om Ibiza te bezoeken. Met een strakblauwe lucht en al die prachtige wilde bloemen volop in de bloei wil je natuurlijk automatisch buiten zijn om de frisse voorjaars lucht in je op te nemen!

Het weer wordt steeds beter en de temperaturen worden aangenaam warm – de ideale tijd dus om het eiland te ontdekken en lekker naar buiten te gaan. Wees slim en verruil die saaie sportschool voor de buitenlucht! Waarom ga je niet eens een keer kajakken, windsurfen, paardrijden of hiken. Op Ibiza is er in ieder geval genoeg te doen met dit mooie weer waar je sowieso geen spijt van gaat krijgen!

STAP DE LENTE IN

Behalve feesten kan je natuurlijk veel meer leuke dingen op Ibiza doen. Het is zo’ waanzinnig mooi eiland, waarom ga je niet eens een keer op ontdekkingstocht? Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan een speciale hike tour, waar je samen met een gids het prachtige landschap van Ibiza gaat ontdekken. De gids zal je meenemen langs schitterende kliffen en de kust van het eiland, en ook zal je geheime schatten van het eiland vinden.. Sowieso een aanrader!

Voor iedereen die liever niet zijn wandelschoenen aantrekt, die kan natuurlijk ook het eiland met de fiets gaan verkennen. Track de Ibiza heeft super gave fietsroutes die zelfs uitdagend zijn voor de gevorderde fietser.

Alle fanatiekelingen onder ons kunnen zich ook uitstekend vermakend op Viva Tennis, een tennisclub in San Antonio die erg makkelijk te bereiken is vanaf het hele eiland. Je kan hier behalve zelf tegen je vrienden spelen, ook professionele begeleiding krijgen om je tennisskills te verbeteren. Doen!

GET ACTIVE

Als je met kinderen naar Ibiza komt, dan is een bezoekje aan het Acrobosc Ibiza het ideale familie uitje. Het is een gigantische outdoor speelpark, met talloze kabelbanen, klimmuren en trampolines. Behalve nog eens super leuk voor de kids ook een goede workout voor jouzelf.

Maar paardrijden blijft natuurlijk ook een leuke manier om van het schitterende lenteweer te genieten. Wordt één met de natuur en ontdek het prachtige landschap van Ibiza samen met Ibiza Horse Valley.

De gene die zich liever in het water bevinden dan op het land, die zouden eens naar de surf lounge in San Antonio moeten gaan. Ideaal voor alle beginners, want die kunnen hier in een uniek golfslagbad hun surf skills oefenen. Behalve surfen is het hier ook erg gezellig om in het zonnetje van een lekkere cocktail te genieten.

Voor de waaghalzen onder ons, die kunnen ook samen met een gids gaan kajakken en Ibiza ter water verkennen. Tip: ga kajakken bij zonsondergang.. spectaculaire momenten gegarandeerd!

 

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *