Ibiza krijgt distributiepunt Easyjack

  • Home
  • Ibiza krijgt distributiepunt Easyjack

Gates Ibizaadvertorial
Het Nederlandse bedrijf Gates Ibiza heeft met ingang van 1 maart 2013 het officiële dealerschap voor Easyjack poortopeners verkregen. De dealer draagt niet alleen zorg voor de verkoop van de automatisch poort- en hekopeners, maar levert ook accessoires, repareert defecten aan het merk en draagt zorg voor een complete installatie op locaties.

De hekopeners van Easyjack zijn er voor alle soorten hekken en poorten. Of het nu gaat om zogenaamde vleugelpoorten of schuifhekken, voor alle soorten hekken heeft de marktleider in Europa, Easyjack, een oplossing. Er zijn verschillende soorten beschikbaar die zowel boven- als ondergronds gemonteerd kunnen worden. De luxe uitvoeringen worden uitgevoerd met infrarood beveiliging, sluiten naar wens automatisch en zijn met afstandsbediening, sleutel- of code slot te bedienen.

Indien gewenst komen de medewerkers van Gates Ibiza eerst op locatie langs om offerte te doen voor een installatie. Het team van het bedrijf is uitgerust met alle benodigde apparatuur om bijvoorbeeld las- en metselwerkzaamheden uit te voeren. De installatie wordt altijd gebruiksklaar opgeleverd, zogenaamde turnkey oplevering. Op de website van het bedrijf is meer informatie terug te vinden: www.gates-ibiza.com

Superjack hekopener

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *